Ne voli te onaj koji te samo ŽELI, nego onaj koji te ČUVA i BRINE O TEBI!

Neretko se prava zaljubljenost javlja tek kada se partneri bliže upoznaju i kada izađu iz svojih prvobitnih uloga, koje i oni najotvoreniji, često sasvim nesvesno igraju.

 

Atribut “prava” podvlači razliku u odnosu na tip zaljubljenosti koji se pre može nazvati “dopadanjem”, dakle, kada se interesovanje rađa samo na osnovu površnog poznanstva, odnosno temelji na fizičkim kvalitetima partnera. “Prava zaljubljenost” podrazumeva određenu bliskost i tek je ona podloga za najpuniju emociju i odnos. Znači, za ljubav.

 

 

Prvi znak zaljubljenog muškarca, ako je zaista i iskreno zaljubljen u vas je zabrinutost. Kada vidite da se od jakog mačoa pretvara u brižnog muškarca, znajte da mu se sviđate i da je do ušiju zaljubljen u vas. “Jesi li jela danas?”, “Obuci se toplije, napolju je hladno”, “Vozi polako, stići ćeš” su samo neke od fraza koje odaju zaista zaljubljenog i brižnog muškarca.

 

 

Kada je muškarac zaljubljen, on na sve moguće načine pokušava da vas okruži toplinom, želi da vas zaštiti od svega i svih. On zove, piše i daje vam do znanja da uvek možete računati na njega šta god da vam je potrebno. Jedina stvar koja ga brine ste vi, vaše zdravlje i vaša sigurnost.

 

 

Uz takvog muškarca čete moći naučiti mnogo o životu. On će vas voditi pravim putem jer je muškarcu koji vas voli i koji je zaljubljen u vas stalo da vi budete dobro. Kada je muškarac zaljubljen u vas on želi ispuniti ceo svoj svet sa vama i zaštititi vas od njega ako je to potrebno. Stalno brine za vas, misli o vama i želi biti pored vas u svakom trenutku. Učiniće za vas sve što želite i sve što je potrebno samo da bi vas video srećnu.

 

 

Ako vam se muškarac ne javi nekoliko dana i ne interesuje ga kakav je vaš život, onda ste samo još jedna riba u moru onih sa kojima se može samo dobro zabaviti, jer zaljubljen muškarac to nikada neće uraditi.

Muškarac koji kaže „volim te“, ali ne želi da se posveti je muškarac koji vas zapravo ne voli.

 

Ako vam daje znakove da želi da bude u vezi dok je nasamo sa vama, a u drugim situacijama pokušava da vas izbegne, ne želi da vas uključi i ne daje vam dovoljno pažnje, onda vas definitivno ne voli.

 

 

Čak i ako kaže da vas voli, a „prezauzet je“ da bi uzvratio vaš poziv danima ili satima verovatno nije dobar izbor za vas. Dakle, kada volite nekoga, jedva čekate da čujete njegov glas, kao i to šta radi i šta mu se dešava tokom dana. Upravo isto to važi i kada su muškarci u pitanju, jer oni će da pronađu vremena za osobe do kojih im je stalo, baš kao i žene.

 

 

Jedan od najjasnijih znakova koji ukazuje da ljudi pokazuju naklonost ka nekome je grljenje i maženje. To je intiman čin i on je često rezervisan samo za ljude do kojih nam je zaista stalo. Ovo posebno važi za muškarce, koji često mogu da imaju problema da pokažu osećanja na ovaj način. Koliko je on fizički nežan prema vama, čak i kada intimni odnos nije uključen, mnogo govori o tome šta oseća prema vama.

 

 

Dakle, ne izmišljajte osećanja tamo gde postoji samo strast i požuda. Vaš muškarac nije onaj koji vas samo želi, već onaj koji i pored sve te želje koju oseća prema vama, želi da vas zaštiti i brine o vama do kraja života. Ne brkajte požudu i ljubav i znajte da muškarac koji vas voli nikada vas neće povrediti. Muškarac koji vas voli braniće vas, poštovati i čuvati u svakom smislu te reči.

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖