Djevici će jedna osoba UKRASTI SRCE, a OVAJ ZNAK će dobiti priliku vratiti se BIVŠEM PARTNERU!

DJEVICA

U posljednje vrijeme vam se jako malo stvari događalo na planu ljubavi u vašem životu. Više se niti ne sjećate kada vam se posljedni put nešto bitno dogodilo. Zbog toga i ne vjerujete da će vam naredni period donijeti nešto važnije u vaš život.

Međutim u narednom periodu dogodit će vam se nešto što će vas ostaviti bez teksta. Vi vjerujete i uvijek ste vjerovali u ljubav. No ne vjerujete da postoji prava ljubav na prvi pogled. To ćete shvatiti u vrlo kratkom vremenu.

Vas uskoro očekuje jedan susret sa jednom osobom koji će vas ostaviti bez teksta. Taj susret sa tom osobom probudit će neke lijepe stvari u vama. Ako će vam nešto obilježiti naredni period, onda će vam obilježiti to što će vam jedna osoba ukrasti srce.

Vi ćete u narednom periodu upoznati jednu osobu koja će vam se jako dopasti, te ćete ostaviti jako dobar dojam na nju.  Tu ćete osobu upoznati sasvim slučajno. Na mjestu gdje ponekad odlazite ćete ju upoznati, te ćete na istom tom mjestu dobiti i priliku za razgovor i upoznavanje.

Zbog tog susreta ćete biti mnogo sretni i oduševljeni sa trenutnim događanjima. Pod zaštitom ste zvijezda koje vas čuvaju od svega lošega a donose vam samo dobre stvari.

BIK

O prošlosti razmišljate jako malo jer ste se okrenuli građenju vaše budućnosti. Naredni period bit će vam obilježen sa dešavanjima koja su povezana sa jednom osobom iz vaše prošlosti. Iako možda nemate velika očekivanja, ipak neće vas mimoići promjene koje će nastupiti u vašem životu.

Naredni period će vam biti obilježen sa jednom osobom koja je nekada bila u vašem životu. Ta osoba je vaš bivši partner. U prošlosti bili ste u vezi sa tom osobom, koju ste jako voljeli i cijenili. Ta osoba nije cijenila sve što ste vi činili za nju, te je to bio jedan od razloga zbog čega ste i otišli od te osobe.

Za vašu ljubav će se ponovno početi boriti vaš bivši partner. Mislili ste da se nikada nećete vratiti, no sada ćete početi razmišljati o tome. U vaš život vratiti će se djelić vaše prošlosti. Vaš bivši partner početi će činiti sve samo kako bi uspio u svome naumu da vam se ponovno vrati.

Vi ćete dobiti priliku za novi ljubavni početak. Vas vaš partner vas nije uspio zaboraviti sve to vrijeme dok niste bili skupa. Pokušavao je, no njegova ljubav prema vama ipak je bila jača nego što je mislio. Nakon mnogo kajanja shvatio je da ne može bez vas i da mora pokušati dobiti novu priliku koju ovog puta neće upropastiti.

Da je to sve istina, vama će biti jasno u narednom periodu. Shvatit ćete da vas vaš bivši partner zaista i dalje voli i da je mnogo vremena propatio dok nije bio uz vas nakon prekida.

Vaš bivši partner počet će činit prava mala čuda samo kako bi vam dokazao da vas i dalje voli i da mu pružite još jednu priliku za novi ljubavni početak. Pod zvjezdanom ste zaštitom i zvjezde vas čuvaju od svega lošega a donose vam samo dobre stvari.

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖