Astrolozi otkrivaju: ZA PET ZNAKOVA HOROSKOPA U MAJU SE SMIJEŠE VELIKE LJUBAVI

Astrolozi predviđaju da nas u maju očekuje sladak i lijep period, posebno na polju ljubavi. To će posebno osjetiti pet horoskopskih znakova. Provjerite u nastavku jeste li među njima.

U mnogim područjima maj je mjesec obnove, promjena, transformacije. Jupiter završava svoj boravak u znaku Ribe 10. maja što će posebno pozitivno utjecati na vodene i zemljane znakove Zodijaka. Dodatnu motivaciju donosi Mars koji je također u Ribama i Sunce u znaku Bika.

Što se tiče zračnih i vatrenih horoskopskih znakova, oni će od 11. maja biti oduševljeni prelaskom Jupitera u Ovna. Naime, ovaj planetarni aspekt ublažit će negativan utjecaj Saturna i učiniti da dobijete novu dozu sreće, energije i dinamike.Evo kojih će pet znakova u maju doživjeti posebnu romantičnu sreću:

Bik
Maj je izuzetno ugodan period za Bika. Ovo je vrijeme malih, ugodnih iznenađenja, početak dugo očekivanih promjena. Sve će ovo naravno utjecati na raspoloženje.
Bik će širiti radost i pozitivnu energiju, što će se dobro odraziti na ljubav. Bik će se šaliti, flertovati i uživati.

Lav
U maju ćete imati puno uspjeha ljubavi. Ljudi rođeni u ovom znaku osjetit će promjene u ličnom životu i flertovat će na raznim događanjima.
Mnogi će u narednom mjesecu “pasti” na šarm Lavova.

Blizanci
Završava se dug i težak period analiziranja i odlučivanja. Sve ide kako ste željeli, čak i na romantičnom planu. Blizanci su sretni, sunce im sija, ptice pjevaju, oni velikodušno dijele svoje raspoloženje. Flertuju, zavode, šale se, svima odgovara njihova energija.

Djevica
Djevica će se konačno odlučiti i napraviti težak izbor. Bit će to veliko olakšanje. Osmjesi, nova poznanstva, nježna energija, sve će se to manifestirati u maju.
Djevica će šarmirati i vatreno se zaljubiti. Možda to u početku neće sebi željeti priznati, ali srce sve samo govori.

Ovan
Ovaj impulsivni znak neće u maju prestati brinuti. Previše ima stvari koje treba učiniti i postoji previše prepreka. Ali činjenica da puno toga ide po planu donekle će smiriti Ovna, a topli dani i finansijska dobit učinit će ljude u ovom znaku toplim, slatkim, veselim i razigranim. U maju svi znakovi Zodijaka, bez izuzetka, teško će odoljeti šarmu Ovna.(Naj portal)

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.