Dnevni horoskop za 15. maj 2022.

Pročitajte astro prognozu za nedjelju, 15. maj 2022. godine:

Ovan
POSAO: Zadovoljno trljate ruke, jer je prethodna nedelja bila uspješna na finansijskom planu. Konačno vidite prave rezultate vašeg dugotrajnog truda.
LJUBAV: Partner vam može prirediti ljubomorne scene i ne pokazuje dovoljno razumjevanja za vaše poslovne obaveze. Pokušajte da smirite situaciju.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura.

Bik
POSAO: Dominantna tema ovog dana je rekapitulacija poslovnih pregovora koji će odrediti duži vremenski period u okviru vaše karijere. Iskoristite vrijeme da detaljno smislite plan za narednu nedelju.
LJUBAV: Bikovi uživaju u čarima nove ljubavne veze i prepuštaju se nježnostima sa novim partnerom.
ZDRAVLJE: Pojava ekcema.

Blizanci
POSAO: Povremeni problemi koje su vam zadavali neki poslovni saradnici sada su iza vas. Novi uslovi poslovanja podrazumijevaće novi tim saradnika.
LJUBAV: Blizanci koji su u braku, danas mogu da prirede iznenađenje svojoj voljenoj osobi. To može biti romantičan izlazak u intimnoj atmosferi.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Rak
POSAO: Rakovi koji se bave privatnim biznisom više su nego zadovoljni prvim finansijskim rezultatima njihovog poslovanja. Poseban uspjeh očekuje vas u radu sa klijentima i u okviru uslužnih djelatnosti.
LJUBAV: Slobodni Rakovi mogu da da upoznaju veoma privlačnu osobu, koja je pomalo neobična i koja svojim ekscentričnim ponašanjem može potpuno da ih zbuni.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Lav
POSAO: Vaš poslovni saradnik, koji vam je tokom prethodne nedelje zadavao probleme ne pridržavajući se svojih obećanja, može svojim ponašanjem doprinjeti vašoj odluci o prekidu saradnje.
LJUBAV: Budite otvoreni za razgovor sa partnerom koji vam prigovara da mu ne posvećuje dovoljno pažnje. Riješite to zajedničkim razgovorom.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Djevica
POSAO: Novi početak ili novo radno mjesto može biti dominantna tema ovog dana. Nalazite se pred potpisivanjem veoma unosnog ugovora o dugoročnoj saradnji.
LJUBAV: Djevice koje su u vezi planiraju zajedničku budućnost sa partnerom i dogovaraju se o zajedničkoj budućnosti.
ZDRAVLJE. Željni ste odmora.

Vaga
POSAO: Prethodna nedjelja mogla vam je donijeti nerviranje zbog nekih manipulacije od strane najbližih saradnika. Od ključnog je značaja da zauzmete ispravan stav prema svemu.
LJUBAV: Početak ljubavne avanture sa osobom koju možete upoznati preko posla može se odvijati pod velom tajne, jer ne želite da to saznaju drugi.
ZDRAVLJE: Zuboboolja.

Škorpija
POSAO: Ovaj dan vam donosi uvid u pozitivan bilans prethodne nedelje. Očekuje vas reorganizacija poslovanja i uvođenje novih metoda rada što će zahtijevati prilagođavanje.
LJUBAV: Nalazite se u dilemi, jer vas partner svojim nedosljednim ponašanjem dovodi u situaciju da ne znate kuda vaša veza zapravo vodi.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Strijelac
POSAO: Dominantna tema ovog dana, jer su veoma važne vijesti o promjenama u načinu rada u narednom periodu. Promjene u timu saradnika i metodama rada.
LJUBAV: Strijelčeve danas očekuje bogate društveni život, mnogo izlazaka i poznanstvo sa novim krugom ljudi u okviru kojeg mogu sresti svoju srodnu dušu.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

Jarac
POSAO: Razmišljate o promjeni radnog mjesta, a planete vam pružaju podršku u tome da pronađete bolju poziciju za sebe, kao i daleko bolje uslove rada.
LJUBAV: Jarčevi koji su u vezi razmišljaju o formalizaciji svog odnosa sa partnerom i planiraju proširenje porodice.
ZDRAVLJE: Prehlada praćena teškom upalom grla.

Vodolija
POSAO: Vodolije su u ovom periodu veoma okrenute saradnji sa inostranstvom i stranim kompanijama. Pa ipak, dobro razmislite o svemu, jer prvobitno obećanja ne moraju odgovarati realnosti.
LJUBAV: Vodolije očekuje izlazak u zanimljivo društvo i novi krug poznanika u kojem će moći da pronađu veoma privlačno osobu.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Ribe
POSAO: Iza vas je naporna nedjelja u okviru koje ste radili pod velikim pritiskom krajnjih rokova, a uskoro vas očekuje početak rada na novom projektu. Ovog puta postignite bolji dogovor.
LJUBAV: Slobodne Ribe mogu da započnu novu vezu sa osobom u znaku Djevice, Vodolije ili Jarca. One u vezi mogle bi upasti u zamku avanture.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom. (Naj portal)

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖