Dnevni horoskop za 19. maj 2022.

Pročitajte astro prognozu za četvrtak, 19. maj 2022. godine:

Ovan
Posao: Ovaj dan donosi vam oscilacije, uspone i padove na finansijskom planu. Vi ćete biti u situaciji da improvizujete rješenja.
Ljubav: Ovnovi koji su u vezi prilično su nezadovoljni neodgovornim ponašanjem partnera. Budite otvoreni kao i uvijek, i riješite problem na vrijeme.
Zdravlje: Skloni ste depresiji.

Bik
Posao: Ovaj dan donosi vam neočekivani finansijski dobitak. Možete ostvariti vanredni dobitak kroz bavljenje nekim hobijem.
Ljubav: Ovaj dan Bikovima može donijeti ljubav na prvi pogled, a u pitanju može biti jedna očaravajuća Vaga ili Škorpija.
Zdravlje: Lakša upala pluća. Obavezan je pregled kod ljekara.

Blizanci
Posao: Period poslovnih putovanja i učestalih poslovnih sastanaka. Novi poslovni saradnici unijeće nove elemente u vaš način poslovanja.
Ljubav: Odnos sa partnerom se polako, ali sigurno, stabilizuje. Slobodni Blizanci upoznaće srodnu dušu preko prijatelja.
Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj!

Rak
Posao: Poslovna saradnja sa bivšim saradnicima pokazaće se kao daleko unosnija nego što ste to u prvi mah procijenili. Očekuje vas zajednički uspjeh.
Ljubav: Slobodni Rakovi danas mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Jarca, i to preko posla.
Zdravlje: Stomačni problemi. Neophodna je stroga dijeta.

Lav
Posao: Sada su vam aspekti maksimalno naklonjeni, pa možete očekivati bolje finansijsko stanje.To će vam donijeti mogućnost dobre zarade i uspješnog zaključenja posla.
Ljubav: Slobodne Lavove očekuje ljubavna romansa na nekom putovanju.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Djevica
Posao: Budite oprezni u rukovanju novcem, jer stvari mogu izmaći vašoj kontroli. Svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja.
Ljubav: Slobodne Djevice mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju.
Zdravlje: Problemi sa želucem, kao i žučnom kesom. Posavjetujte se sa hirurgom.

Vaga
Posao: Vage koje žele da promijene posao, danas uživaju posebnu naklonost zvijezda. Pripremite se, jer će na kraju ipak sve zavisiti od utiska koji budete ostavili na poslodavce.
Ljubav: Venera u vašem znaku pojačava vašu potrebu za nježnostima i ljubavlju. Pred vama je lijep i harmoničan period sa partnerom.
Zdravlje: Migrena.

Škorpija
Posao: Ovaj dan donosi vam uspjeh kroz saradnju sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Moguće je neočekivano poslovno putovanje.
Ljubav: Partner je nekoliko puta ispoljio ljubomoru. To vas je dovelo u defanzivan stav, koji vas je emocionalno iscrpio.
Zdravlje: Nervoza. Vaša očekivanja su velika.

Strijelac
Posao: Dominantna tema i dalje je novac. Ovaj period označava polaganje temelja za dugoročnu poslovnu saradnju i veliki napredak u karijeri.
Ljubav: Ovaj dan donosi vam izazov koji se sastoji u tome da pređete granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dugo dopada.
Zdravlje: Pojava ekcema.

Jarac
Posao: Mnoštvo planeta u vašem znaku stavlja akcenat na vaše dugoročne poslovne ciljeve. Sada ste u situaciji da načinite veoma krupan korak u karijeri.
Ljubav: Slobodni Jarčevi danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom putovanju. U pitanju može biti Rak ili Škorpija.
Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Vodolija
Posao: Prisutne planete u vašem polju tajnih neprijatelja, nalažu oprez, nemojte odavati svoje poslovne planove apsolutno nikome.
Ljubav: Ovaj dan donosi vam mogućnost da uđete u vezu sa osobom u znaku Ovna ili Lava.
Zdravlje: Povišen pritisak, lupanje srca, nalažu obavezan odlazak kod kardiologa.

Ribe
Posao: Planete vam pružaju podršku za saradnju sa nekom osobom iz inostranstva. Neki vaši prijatelji visu vam dobronamjerni, pa budite oprezniji nego inače.
Ljubav: Period harmonizacije između vas i partnera se nastavlja. Pred vama je lijep i romantičan period.
Zdravlje: Povišena temperatura, slab imunitet. (Naj portal)

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖