Ima najdužu karijeru na svetu radi 84 godine u istoj firmi

100-godišnji Valter Orthmann iz grada Bruske na jugu Brazila ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba koja ima najdužu karijeru  na svetu odnosno da je radila u istoj kompaniji pune 84 godine! Valter Orthmann….

koji je rođen 1922.godine u Brazilu počeo je da radi u Industrias Renauk S.A. 17. januara 1938. godine.

Valter Orthmann je počeo da radi u tekstilnoj kompaniji kao pomoćnik u odeljenju za otpremu kada je imao 15 godina. Kako je nastavio svoju karijeru, unapređen je u administrativnog pomoćnika i, na kraju, u menadžera prodaje.

Uprkos njegovom izvanrednom dostignuću, saveti Voltera Ortmana za one koji traže dug i ispunjen profesionalni život su iznenađujuće rutinski: radite ono što volite i klonite se brze hrane.

“Morate da volite da radite. Počeo sam da radim sa tom voljom i borbenošću”, rekao je u intervjuu ove nedelje.

“Ne možete samo da uradite bilo kakav posao da kažete da radite. To ne funkcioniše. Nećete to moći da izdržite.”

Prema lokalnim medijima, Orthmann je počeo u fabrici kompanije sada poznate kao RenaukViev, koja proizvodi tkanine. Ubrzo nakon toga, prešao je u administraciju i na kraju postao menadžer prodaje prenosi rojter

Da bi bio oštar, svakodnevno se isteže i pažljivo pazi na ishranu.

“Zaista izbegavam so i šećer”, rekao je. “Izbegavam kolu i druge gazirane pića. Konzumiram samo ono što je dobro za vas. To zaista pomaže vašem telu da bude snažno zauvek.“

 

Izvor:Zanimljivostidana.com

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.