Koji su najgori parovi Zodijaka: RIBAMA JE LAV “PRETEŽAK”, RAK SE BRZO ZASITI BLIZANACA, VAGA I DJEVICA SE INATE

Dobro razmislite o svojoj prošlosti i zapitajte se u kom su horoskopskom znaku rođeni najgori mogući partneri koje ste imali u ljubavi. Moguće je da ćete primijetiti da s nekima jednostavno ne uspijevate da izađete na kraj. Čak i kad je u pitanju dobra osoba, s najboljim namjerama, može da se dogodi da prosto niste kompatibilni.

Ovan
Lako će vas privući Jarac — on je, kao i vi, ambiciozan, motivisan i teži ka savršenstvu. Na prvi pogled je savršen partner. Međutim, oboje ćete željeti da budete glavni u vezi i to može da bude ogroman problem. Ovnovi obično vole da „istjeraju svoje“, dok Jarčevi moraju da drže sve konce u svojim rukama.

Bik
Pripadnicima ovog znaka treba partner koji će im pokazivati ljubav, nježnost, naklonost, priređivati im sitna iznenađenja, ali i velike romantične gestove. Zato ne bi trebalo da se upuštaju u vezu s Vodolijom, koja ne drži previše do ovakvih poteza i vrlo će otvoreno to staviti do znanja. Ovakva ljubav može da opstane, ali zahtijeva mnogo truda i kompromisa — uglavnom od strane Bika.

Blizanci
Osobe rođene u znaku Blizanaca obožavaju društvo, vole da flertuju i lako se snalaze u bilo kojoj društvenoj situaciji. Oni su u središtu svake žurke i svi žele da im se približe. S druge strane, Rak nije takav radije će ostati kod kuće, a otvoriće se tek nekolicini. Zato i nisu najbolji spoj i vrlo brzo se prezasite jedno drugog, a takva veza posebno teško pada Blizancima.

Rak
Pripadnici ovog znaka su vrlo osjetljivi i dosta toga shvataju lično, pa im treba partner koji pamti šta ih povrijeđuje i kako se treba ponašati prema njima. To definitivno nije Strijelac, koji će najprije da izbrblja možda čak i ono što ne misli, a onda da razmisli o rečenom. Bez ikakve loše namjere, Strijelac može da povrijedi Raka kao niko drugi. Uz to, Strijelci su poznati kao avanturiste, dok Rakovima treba spokoj i stabilnost.

Lav
Nije tajna da ljudi rođeni krajem jula i početkom avgusta očekuju od svih ,pa i od emotivnih partnera obožavanje, obožavanje i obožavanje! Njima je potrebna posvećenost i odanost, a to teško dobijaju od Riba, kojima često pogled odluta gdje ne treba. Zamislite samo kako to teško pada jednom Lavu!

Djevica
Iako i Djevice i Ovnovi žive za perfekciju, to je jedna od rijetkih stvari koje su im zajedničke. Djevice su organizovane i vole da vode život prema planu, dok su Ovnovi previše spontani za njih i u trenutku promjene i mišljenje i plan.

Vaga
Pripadnici ovog znaka vole da neko brine o njima, a u tome im Djevice neće biti mnogo predusretljive. Astrolozi kažu da u ovakvim vezama često ima večeri u kojima se toliko dugo raspravlja o tome gdje će izaći da na kraju ne odu nigdje jer Djevice odbijaju da donesu konačnu odluku za oboje, a Vagama se ne odlučuje uopšte.

Škorpija
Škorpijama će lako privući pažnju Blizanci jer su šarmantni, inteligentni i čine da se osjetite kao da vas razumiju. To je prilično osvježavajuće za Škorpiju, znak koji najčešće pogrešno shvatamo, ali budući da su prilično posesivne potrebna im je potpuna posvećenost. Od Blizanaca to nije lako uvijek dobiti, kao i neku dublju emocionalnu intimnost — sve se često završava na površinskom šarmiranju.Pixabay

Strijelac
Ljubiteljima slobode kakvi su Strijelci najgori mogući partneri su Škorpije, koje uvijek moraju da znaju gdje je njihov partner, s kim, kako je obučen i kad se vraća. Takva veza vrlo rijetko opstaje i izuzetno je naporna za Strijelca, koji voli da istražuje nove ideje, mjesta i ljude.

Jarac
Pripadnici ovog znaka obično privlače jednako ambiciozne ljude jer je to vrlo praktično — razumjeće jedno drugo i gurati se naprijed zajedno. Međutim, ambiciozni Ovnovi nadmetaće se s Jarčevima za kontrolu u vezi. Isto tako, Jarčevima je reputacija vrlo bitna, a impulsivno ponašanja Ovnova može lako da je naruši.

Vodolija
Kao najnekonvencionalniji znak Zodijaka, Jarac je sve ono što Vodolija prezire. Vodolija igra po sopstvenim pravilima i sve radi na sebi svojstven način, dok Jarčevi drže do tradicije i normi. Astrolozi kažu da nije rijetkost da ovaj par počne da se viđa i da Vodolija jednostavno prestane da se javlja jer ne zna da objasni šta je to tačno što mu smeta kod Jarca — jednostavno može da mu bude dosadan i da se brzo „ohladi“.

Ribe
Iako su i Ribe i Lavovi pravi romantici, tu se njihove sličnosti završavaju. Lavovima svo vrijeme treba pažnja i beskrajno mnogo posvećenosti, dok Ribe em preferiraju da ostanu u svom svijetu mašte više nego da se bave drugima, em vole da „bace oko“ na atraktivne ljude u prolazu. Ribe su, inače, znak koji se najsporije nekome potpuno predaje i stupa u ozbiljnu vezu, pa ne čudi što mu srdačni Lav, koji bi odmah da 24 sata gledaju u njega, djeluje kao pretežak zalogaj. (Naj portal)

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖