Lav, Škorpija i Vodolija od 18. maja zračiće moćnom ljubavnom energijom i uživati u romansi

Od srede, 18. maja 2022, romansa leži u činjenici da nam jedan od stalnih tranzita, Mesec u kvadratu Neptuna, daje mogućnost da sanjamo velike snove – sa našim romantičnim partnerom.

Ovo nije uvek slučaj; ne slažemo se uvek oko svega i ponekad to izaziva poteškoće. Kompromis je obično odgovor, a čak i to zahteva snagu.

Ali, od srede ne tražite kompromis jer nije potreban. To je dan kada se vi i vi voljeni jednostavno slažete oko svega, uključujući velike ideje.

Lav

Danas imate sreće u ljubavi jer osećate da vas partner konačno kapira. A u vašoj glavi je mnogo toga da prihvatite, pa kada vas neko konačno razume, to je fenomenalno.

Ono što vas u ovoj situaciji čini srećnim je to što nikada ne nađete ljude koji čak žele da se potrude da vas razumeju, a zbog toga se osećate kao da ne želite da pokušate.

Znate da ste zamršeni i da vaša kreativnost može zastrašiti ljude; videli ste da vaš odnos saa ljudima postaje toliko nesiguran da se bukvalno pokupe i ostave vas, zajedno sa vašim moćnim talentima i sposobnostima.

Ne možete a da ne budete ovako talentovani, ali ste pretrpeli izolaciju zbog svoje sposobnosti da skoro sve radite dobro. Ono što je najbolje je da osoba koju volite prihvati ovo u vama.

Oni vole što ste talentovani i sposobni. Ne stoje vam na putu i ​​ne ugrožava ih vaša neprekidna izvrsnost.

Škorpija

Ono što vas čini tako posebnim u vezi sa ljubavlju koju imate je činjenica da vaša osoba izgleda da želi iste stvari kao i vi, a tek od srede to saznajete.

Kao da vam ovaj dan otvara kapije komunikacije; ali ne samo komunikacije, već one vrste koja omogućava snove i šeme.

Vas dvoje želite više od onoga što se vidi, u vašem zajedničkom životu u vašim životima, kada ste svako za sebe.

I oboje u potpunosti nameravate da podržite snove drugog jer verujete u njih, i oni, u vas. Tako je lep osećaj za oboje da se ne osećate ugroženo zbog toga što druga osoba sanja snove.

Ponekad parovi ne žele da podstiču ideju da učestvuju u stvarima koje nisu zasnovane na parovima, ali vi i vaša osoba se razlikujete u tom pogledu.

Želite da podržavate individualnost jedni kod drugih, a tokom ovog perioda ćete se osećati bezbedno i zdravo, znajući da oni mogu da budu ono što su i da vas vole u ​​isto vreme.

Vodolija

Toliko ste naučili u svom životu i konačno počinjete da shvataate kako su se te lekcije isplatile. Niste uvek imali blažen ljubavni život; u stvari, mnogo ste patili zbog sopstvenog neznanja.

Ali vi ste neko ko insistira na veličini za sebe, a ako to znači da ćete to postići na teži način, neka bude tako.

Nikada nećete razmišljati o svom prošlom iskustvu kao o nečem manjem od savršene lekcije, i lekcije koja vas je dovela do mesta gde ste sada, koje je srećno, zadovoljno i čvrsto uspostavljeno u vezi sa nekim koga volite i poštujete.

Tokom Mesečevog kvadrata Neptuna, vi i vaš partner razgovarate o ovome i o tome koliko vam je vremena trebalo da konačno pronađete jedno drugo i šta ste oboje morali da prođete da biste stigli tamo gde ste sada.

Ovaj razgovor će izmamiti osmehe na vaša lica, zajedno sa određenim osećajem da ste „srećni“.

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖