Leto 2022. donosi bogatstvo za 6 znakova Zodijaka, ali moraju odigrati pametno

Povoljan položaj planeta tokom leta 2022. mnogim horoskopskim znakovima doneće odlične finansijske prilike. To naravno ne znači da će moći da sede skrštenih ruku i čekaju da im pare padnu s neba, moraće da odigraju pametno i iskoriste šanse koje im zvezde pružaju.

Astrolozi tvrde da šest znakova Zodijaka mogu tokom predstojećeg leta doći do osetnog bogatstva i podeljeni su u dve grupe:

Ribe, Vaga i Bik

Za sva tri navedena znaka zajedničko je da njima vlada Venera, koja će sve do 11. avgusta biti u izuzetno povoljnom položaju.

Osim ljubavi, Venera utiče i na polje odnosa. Ona definiše našu snagu, aktivnost i spremnost da pomeramo lične granice na putu do cilja.

U onim oblastima u kojima maraju stalno da se kreću i napreduju Ribe, Vaga i Bik imaće veliku sreću. Leto će biti vrlo povoljno za sve intelektualne radove, pružaće produktivnu snagu i značajno doprineti uvećanju ličnih prihoda.

Venera ne voli pohlepnost, pa velikodušne Vage i ribe neće imati nikakvih problema, dok bi sa Bikovima situacija mogla biti drugačija.

Pripadnici ovog znaka moraju obuzdati svoj nagon da prigrabe sve za sebe i ako nauče da svoja dobra dele sa drugima, unosne nagrade neće izostati.

Devica, Blizanci i Vodolija

Navedenim Zodijacima vlada Merkur, koji će nakon što 4. juna izađe iz retrogradnog hoda biti izuzetno pozitivan i jak.

Povoljan položaj planeta doneće ovim znakovima nove izvore prihoda, bez uspeh i kreativne ideje. Sve ovo otvoriće im prilike za započinjanje sopstvenog biznisa, a leto će biti povoljan period za ulaganje u nekretnine.

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.