MAČKE NEPOGREŠIVO MOGU DA OSETE BOLEST I IMAJU JAKU MOĆ ISCELJENJA: Ali, sve zavisi od OVOGA!

Možda ni ne slutite, ali mačke vas svojim prisustvom isceljuju…

Mačke imaju veliku magičnu moć koja može isceliti osobu. To važo za sve vrste i boje mačaka. Ona će ležati na obolelim mestima svog bolesnog gospodara i nehotice ga isceljivati od bolesti.

Možete biti na kontinuiranom procesu ozdravljenja samo maženjem vaše mačke. Ta aktivnost ublažava emocionalni i mentalni stres. To je najlakši način lečenja.

Zbog svojih fizičkih obeležja veruje se da imaju jake isceliteljske sposobnosti. Kako boja igra važnu ulogu kada želite iskoristiti magične moći mačke. Ako želite koristiti magične moći mačke, izuzetno je važno uzeti u obzir njenu boju.

Mačka
Mačkafoto: Shutterstock

Crna mačka

Crna boja mačke povezuje se s okultnim moćima, vešticama, magijom i zaštitom. Verovali ili ne, crne mačke imaju veliku moć apsorbiranja negativne energije. NJihova prisutnost donosi mudrost i moć dobrog rasuđivanja.

Crvena mačka

Ove životinje su povezane s muškom energijom i snagom sunca, kao i Yang energijom. Crvene mačke privlače novac, bogatstvo i fokus.

Plava (siva) mačka

Njihova pozitivna energija pomaže u održavanju sreće, ljubavi, mira i emocionalne stabilnosti.

Bela mačka

Bele mačke mogu smanjiti stres. Čarobnjaci mogu stvoriti lunarnu magiju s belim mačkama. Ove životinje poseduju energiju koja može pružiti dobro zdravlje ljudima u kući.

Dvobojne mačke

Mačke nalik na sijamske ne mogu doneti dugovečnost, uspeh, solarnu magiju i Yan energiju.

Trobojne mačke

One štite porodicu od bilo kakvog zla gde god se nalazili i privlače prosperitet i sreću.

Prugaste mačke

Za one koji žele privući sreću, veselje i živost u njihove živote, ova mačka je idealan izbor. Ona privlači vibracije koje drže podalje stresne situacije, te prenose dobro raspoloženje na ljude koji žive u njihovoj okolini

Stil/Magazinnovosti

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.