Mjesečni horoskop za april 2022: ŠTA VAS OČEKUJE NA POSLU, U LJUBAVI, ZDRAVLJU?

Saznajte šta vam zvijezde pripremile za četvrti mjesec u 2022-oj godinui i šta sve to možete da očekujete.

OVAN
LJUBAV: April je miran mjesec na polju ljubavi, zauzetim Ovnovima donijeće pozitivnu energiju zahvaljujući kojoj ćete se povezati sa partnerom. Imate osjećaj da sve ide baš kako treba, da vaš odnos iz dana u dan napreduje što vam daje snagu da se borite na poslu i dostignete nove finansijske uspjehe, kojima ćete garantovani sigurnost sebi i voljenoj osobi. Slobodni vape za odmorom, maštaju o dalekim destinacijama i zaista vam nedostaju putovanja. Ukoliko možete isplanirajte putovanje na samom kraju aprila.
POSAO: Poslovna situacija je tokom marta bila zategnuta, vi ste se trudili da ostanete smireni i izbrojite do deset kada uočite nepravdu. Ovo nije najbolji trenutak za isticanje pravde i zauzimanje za kolege, gledajte sebe i borite se za svoje cijeve. Možda vam neko djeluje kao prijatelj, ali ne zaboravite da je riječ o poslovnom okruženju u kom svako gleda isključivo materijalnu korist. Upravo jedan od bliskih kolega može izigrati vaše povjerenje.
ZDRAVLJE: Ukoliko niste u toku marta, zakažite pregled i provjerite svoj vid.

BIK
LJUBAV: U prvoj nedelji aprila imaćete manje nesuglasice sa partnerom, trošićete više nego inače što će vam partner zamjeriti. Dogovorite se i lijepo rasporedite novac kako na kraju mjeseca ne bi zapali u finansijsku krizu. Slobodni prate svoju intuiciju koja ih može dovesti do zanimljive osobe, koja se bavi specifičnim poslom, koja uživa u putovanjima i koju nikad ne drži mjesto. Novi izazovi su pred vama, otvorite svoje srce za ljubav.
POSAO: Vi ćete biti fokusirani na privatan život, nemojte samo sredinom mjeseca zaboraviti na važne izvještaje i papirologiju. Napravite podsetnik u telefonu za važne obaveze. Takođe, tokom aprila ostanite profesionalni i nemojte pričati poslovnim saradnicima o svom privatnom životu i problemima sa kojima se susrećete. Moguć je dodatni priliv novca na samom kraju aprila. Dobro rasporedite novac i ako možete počnite da štedite.
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom polju vas ne očekuju veće promene.

BLIZANCI
LJUBAV: Ukoliko ste tokom marta počeli da trenirate osjećaćete se bolje, vaše samopouzdanje će se vidjeti i privućićete nove, zanimljive udvarače u svoj život. Nemojte odustati od sebe, nastavite sa zdravim navikama. Slobodni će uživati u društvu prijatelja i izlascima, a zazuteti će željeti više slobodnog vremena što će u partneru izazvati ljubomoru. Ostanite smireni i objasnite partneru kako se osjećate, nemojte reagovati ishitreno.
POSAO: Poslovna situacija je stabilna, za vas u toku aprila neće biti velikih promjena. Možete da se opustite i na neki način ćete posao obavljati mehanički, nećete se mnogo opterećivati. Ovo je idealna prilika da ojačate svoj ljubavni odnos, posvetite se svom tijelu i svom mentalnom stanju. Ojačajte svoje tijelo i duh, jer vam na samom kraju aprila očekuju novi, izazovni radni zadaci koji će se trajati sve do kraja 2022. godine.
ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak u prirodi- vaše tijelo vapi za fizičkom aktivnošću pa je šetnja i bilo koji vid treninga dobrodošao!

RAK
LJUBAV: Imate osjećaj da ste u sjenci partnerovih uspjeha, da partner konstantno priča samo o sebi i ispunjava svoje želje. Zapravo je vrijeme da se pokrenete i ojačate svoje samopouzdanje. Razmislite tokom aprila šta vam nedostaje i kako bi mogli da dodatno uljepšate i upotpunite svoju svakodnevnicu. Slobodni Rakovi će se u potpunosti posvetiti sebi, svojim ciljevima tako da će blistati u narednim mjesecima kako na psihičkom tako i na fizičkom planu. Za vas je proljeće vrijeme promjena!
POSAO: April je mjesec u kom ćete naučiti da se zauzmete za sebe, izaćiće na površinu vaš pun potencijal i nećete dozvoliti da vas poslovni saradnici izigraju. Vi ćete zasluženo napredovati tokom aprila, dobiti povišicu ili mjesto u kompaniji na koje dugo čekate. Ovo je idealan trenutak za pokretanje sopstvenog biznisa, vrijeme je da budete hrabri! April je za Rakove pun izazova na poslovnom planu, uspjećete da se izborite za sebe.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani, ojačajte svoj imuni sistem.

LAV
LJUBAV: Prva nedelja aprila biće posebno lijepa za Lavove koji su u braku ili dugoj vezi, očekujte iznenađenje od strane partnera. Moguće su vjeridbe, zajednička putovanja i romantične večere tokom kojih će vam partner priznati svoju ljubav. Povežite se i posebno uživajte u prvoj nedelji aprila. Slobodni pripadnici znaka maštaju o osobi iz prošlosti, možda je vrijeme da krenete dalje, razmislite vreijme je da budete hrabri.
POSAO: Počeli ste sa važnim poslovnim poduhvatima tokom marta i april je mjesec u kom vas očekuju veliki izazovi. Zato dobro isplanirajte radne dane, koristite rokovnik i ne zaboravite da ostavite malo slobodnog vremena za sebe i ljude koje volite. Vi idete iz krajnosti u krajnost što vas u turbulentim periodima lišava slobode i privatnog života, a turbulentan period vas očekuje tokom aprila.
ZDRAVLJE: Muči vas nesanica u prvoj polovini aprila, meditacija i fizička aktivnost mogu biti od pomoći.

DJEVICE
LJUBAV: Djevice će tokom aprila biti fokusirane na privatan život, svoju porodicu, prijatelje i partnera. Bilo da ste slobodni, u dugoj vezi ili braku očekuje vas zanimljiv i inspirativan period sa dosta druženja, izlazaka i smjeha. Vi ste se napokon opustili i trudićete se da ugodite sebi i uživate u svakom slobodnom trenutku. Sredinom mjeseca slobodne očekuje novo poznanstvo, sa osobom koja će ih privući na prvi pogled!
POSAO: Ukoliko ste tokom marta promijenili posao ili dobili novu, primamljivu poslovnu ponudu vrijeme je da zasučete rukave. Potrudite se da ostavite dobar utisak, ovo nije trenutak u kom treba biti skroman- pokažite svijetu svoje znanje! Iskoristite prvu nedelju aprila za poslovne sastanke i prihvatite nove izazove, donijeće vam finansijsku stabilnost kakvu dugo želite.
ZDRAVLJE: Osluškujte svoje tijelo i njegove potrebe, nemojte se podvrgavati rigoroznim dijetama, tijelo će patiti i nećete moći da se usredočite na posao- jedite umjereno!

VAGA
LJUBAV: Vage su u proteklom periodu kada je Venera bila u direktnom hodu bile posvećene sebi. Želite da napredujete na privatnom ali i poslovnom planu i spremni ste da preuzmete odgovornost i da se izborite za sebe. Partner će biti ponosan na vas i biće vam podrška u svakoj vašoj ideji. Slobodne Vage uživaju u miru koji im pruža dom i usresređene su na poslovne aktivnosti.
POSAO: Tokom aprila neće biti većih promjena za vaš horoskopski znak.
Vi ne smijete i ne želite da stanete, pred vama se pružaju različite poslovne mogućnosti. Poslovni saradnici vas cijene i sada je pravo vrijeme da se zauzmete za sebe i korak po korak ostvarite davno zacrtane ciljeve. U svoj poslovnoj gužvi koja vas očekuje tokom aprila, nemojte zaboraviti na partnera posvetite mu slobodno vrijeme i podijelite sa njim utiske o poslovnim aktivnostima, svoja nadanja i slutnje.
ZDRAVLJE: Nema većih promjena na polju zdravlja.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Tokom aprila Škorpije ne očekuju veće promjene na polju ljubavi, turbulentan period je iza vas i sada ćete moći da se opustite i uživate u vremenu provedenom pored partnera. Ukoliko sredinom mjeseca dođe do manje svađe objasnite otvoreno partneru kako se osjećate i šta je ono što vas iznova pogađa i što vam smeta. Slobode Škorpije pokušaće da odmore od napornih poslovnih aktivnosti krajem aprila i tada vam se pruža prilika za ulazak u kraću vezu.
POSAO: Usporite tokom aprila i napravite raspored kako ne bi osjećali veliku količinu stresa. Nema razloga da odustanete od svojih planova, samo izdvojite vrijeme za odmor kako bi napunili baterije. Moguće su sitne popravke u kući na samom kraju aprila koje će vas izbaciti iz takta, nemojte ishitreno trošiti novac u prvoj polovini aprila.
ZDRAVLJE: Vaše tijelo vapi za fizičkom aktivnosti, pokrenite se sa prvim proljetnim danima.

STRIJELAC
LJUBAV: Strijelčevi će u toku aprila imati priliku da riješe nesuglasice sa partnerom i izađu iz krize koja traje mjesecima i čini da se osjećate napeto. Slobodni će uživati u flertu, vama je neobavezan flert zabavan ali budite oprezni kako ne bi povredili osjećanja osobe kojoj se dugo dopadate. Slobodni imaju priliku da krajem mjeseca uđu u vezu koja ima potencijal da traje i u kojoj će maksimalno uživati.
POSAO: Ne tolerištete više nemar kolega i ne želite da ih pravdate pred nadređenima. Ostanite pri svojoj odluci, zauzmite se za svoj dio posla i organizujte radni dan kako vama odgovara. Nemojte dozvoliti da vas kolege iskorištavaju i da vam uzimaju dragoceno vrijeme, jer su nemarni i neorganizovani.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima i vratu- masaža i vježbe istezanja mogu vam biti od pomoći!

JARAC
LJUBAV: Većina Jarčeva je mart provela povučeno, uživajući u okviru doba i niste bili spremni za druženje i izlaske. Pozitivni planetarni aspekti će vas natjerati da se pokrenete, što će prijati zauzetim ali i slobodnim Jarčevima. Uživaćete u svakom danu i napokon biti rasterećni i uživati u pozitivnim, društvenim dešavanjima. Ljubavni situacija je stabilna za Jarčeve u braku i vezi, slobodni nećete imati hrabrosti da promjene svoj status u toku aprila.
POSAO: Vi ste u proteklim nedeljama osuđivali svoje kolege, željeli ste što više mira za sebe i kad god ste mogli iskoristili ste priliku da odmorite i izostanete sa posla. Tokom aprila kolege će vam direktno zamjeriti i moraćete da se dokažete i radite duplo više. Napravite dobar plan i angažujte se na različitim poljima kako bi vas poslovni saradnici shvatili ozbiljno i zrelo.
ZDRAVLJE: Osjećate jake emocije, ako je riječ o negativnim emocijama nemojte ih držati u sebi mogu izazvati upalu u tijelu.

VODOLIJA
LJUBAV: Vodolije ne očekuju velike promjene na polju ljubavi tokom aprila. Uživaćete u svakodnevnoj rutini koju ste stvorili sa partnerom, prijaće vam mir i zaista ćete željeti da odmarate u krugu porodice. Slodobne Vodolije će odložiti zakazana druženja i izlaske sa prijateljima za drugu polovinu aprila, u prvoj nedelji mjeseca koji nam dolazi pokušaćete da odmorite od napornih poslovnih obaveza.
POSAO: Tokom aprila iznenadićete sebe, probićete svoje granice i pokazati svoje sposobnosti. Želite da napredujete, nemojte odustati od svojih ciljeva. Potrebno vam je dodatno usavršavanje, razmislite o učenju stranih jezika i novim tehnikama komunikacije koje će vam garantovati napredak u firmi u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa, nemojte odlagati pregled zuba.

RIBE
LJUBAV: Ribe uživaju u ljubavi sa partnerom, vi se osjećate sigurno i ne želite da mijenjate svoju rutinu. Pokušajte da se prilagodite novim izazovima i ispratite želje svog partnera. Slobodne Ribe usresređene su na sebe, modu i svoj unutrašnji svijet i osjećanja. Imaćete bezbroj poziva za izlazak, ali ćete odbijati različite ponude i tokom aprila zadržati svoju individualnost.
POSAO: Ne možete da izađete na kraj sa poslovnim obavezama, nemojte preuzimati sve poslovne na svoja ramena. Podijelite obaveze sa poslovnim saradnicima kako bi završili sve u traženom roku. Pruža vam se prilika za rad u inostranstvu, dobro razmislite o ovoj ponudi koja vas može očekivati sredinom aprila. Šta god da odlučite, ostanite istrajni!
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate! (Naj portal)

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.