MUŠKARAC vas nikada neće prevariti ako radite OVO – Profesionalna “ljubavnica” podijelila SAVJET…

Bivša učiteljica Ejmi Kups (33) koja odlično zarađuje od prodaje svojih eksplicitnih slika, sa ponosoom sebe predstavlja kao “profesionalnu ljubavnicu” oženjenih muškaraca. I kako kaže, na osnovu svog bogatog iskustva ima šta da poruči ženama.

Ejmi kaže da na osnovu razgovora sa svojim “ljubavnicima” i toga na šta se oni žale u svojim brakovima, može da da ženama dobro savjete kako da izbjegnu da ih partner vara.

Prema njenim riječima, ključno je da se potrudite da u spavaćoj sobi bude što uzbudljivije: Partner će garantovano ostati sa vama ako mu ispunjavate ljubavne fantazije – kaže Ejmi, dodajući da je važno i “zadovoljavanje partnera”.

–Trebate zajedno da gledate “filmove za odrasle”, da budete otvoreni prema povećanju g*udi, da promijenite boju kose i nositi nešto što inače ne nosite.

Budite s*ksi u javnosti – muškarac voli samopouzdanje pa pokažite ponekad čime raspolažete, predlaže ona i preporučuje igranje uloga, oblačenje kostima, “odnos” na javnim mestima..

–Budite rizični i uzbudljivi i nemojte nikada da se plašite da javno pokažete “intimnu” naklonost ka partneru. Saznajte njegove fantazije i zadržaćete ga zauvijek.

Muškarci gledaju “filmove za odrasle” s razlogom. To što ste vi pomalo nešto poput njegove lične zvijezde filmova za odrasle, osiguraće da on ne pobjegne – objašnjava ona.

Ejmi savjetuje i da jedno sa drugom dijelite šifre za mobilne telefone i da otvoreno razgovarate o finansijama. Kada je riječ o njenim klijentima, “ljubavnica” je otkrila i na šta joj se oni najviše žele u braku.

–Često čujem “moja žena više ne želi “odnos” sa mnom” i “volim svoju djecu, ali to nam je upropastilo intimnost u braku”. Muškarci mi se uvijek povjeravaju i to su uvijek ovi razlozi.

Najgore stvari u vezama, zbog kojih muškarci varaju su manjak komunikacije, uzbuđenja i zabave u spavaćoj sobi – zaključila je Ejmi Kups.

Naravno, njeni “savjeti” su naljutili većinu žena koje smatraju da se na ovaj način pretvaraju u robinje muških želja, dok sa druge strane, niko ne vodi računa o njihovim (ženskim) osjećanjima.

Daily Mail/Espreso

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.