Najljubomorniji znakovi Zodijaka: ONI NE MOGU DA SE KONTROLIŠU

Ako ste se pitali da li je vaš partner ljubomoran, jer vam do sad to nije pokazao, dovoljno je da znate šta je u horoskopu

ŠKORPIJE
Ova činjenica ne iznenađuje, jer su one u najvećem broju slučajeva ekstremno posesivne kada je ljubav u pitanju. Škorpije su naime, najbolji primjer ekstremnih ljubomornih scena i blama u javnosti. One jednostavno ne mogu da kontrolišu ovo osjećanje i pri samoj pomisli da bi im partnerka mogla biti nevjerna gube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posljedica.

Dakle, ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori koja stvara peckanje u želucu, već o pravoj pravcatoj ratnoj igri strasti, uzbuđenja, spletki i ljubomornih scena. Nima ljubomora ponekad služi i kao afrodizijak, jer osjećaju nevjerovatnu privlačnost ka osobi sa kojom su. Škorpije su, kako praksa pokazuje, toliko teatralne da vrlo često naprave scenu poput onih u Tarantinovim filmovima.

BIKOVI
Kada je riječ o bikovima, oni su previše zaštitnički nastrojeni, a samim tim i ljubomorni sa primjesama posesivnosti. Ovo je veoma moćan i opasan koktel. Bikovi naime, strašno vole da prisvajaju i smatraju svojima stvari, pa i ljude, te s toga teško prihvataju činjenicu da nešto nije ili može da ne bude njihovo.

Gotovo da im u sekundi padne mrak na oči i preplavi ih osjećaj ljubomore kada pomisle da je neko „bacio oko“ na nešto što je „njihovo“. Uzaludni su svi pokušaji da razuvjerite osobu rođenu u znaku bika, kada podlegne svojim ubjeđenjima i prepusti se ljubomori. S druge strane, bikovi su izuzetno vjerne osobe, jer se vode time da ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo ali isto tako, ne gledaju i ne diraju tuđe. Dakle bez flertova, dijeljanja i tome slično – isključivo fer plej.

LAVOVI
Lavovi, kraljevi životinja. Tu svoju osobinu prenose i na ljudski rod. Veoma su ponosi na sebe i sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju grade. Njihov previše naglašen ego ne dozvoljava im da budu povrijeđeni, pa s toga lavovi ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera. Ako lav osjeti da mu radite iza leđa, prije svega sebi to nikad neće oprostiti (jer nije saznao na vrijeme), a zatim i vama. Kod lavova se sve vrti oko pitanja časti, koji smatra neprikosnovenom. Iako ponekad reaguje veoma burno i netaktično, u većini slučajeva vreba iz prikrajka i suzbija nalete ljubomore koji ga salijeću. (Naj portal)

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖