Ova 2 ženska Zodijaka su miljenice zvezda koje čeka dug život pun ljubavi

Stručnjaci za astrologiju tvrde da žene koje su rođene u ovim znakovima imaju nešto posebno i da su predodređene da prožive dug i harmoničan život.

Nad jednom od srećnica vlada planeta sreće i obilja – Jupiter, a nad drugom planeta misterije, tame i podsvesti – Pluton.

Ako još uvek nista shvatili o kojim znakovima se radi, evo o kome je reč:

Škorpija

Žene Škorpije odlikuje nesvakidašnja mudrost, veoma su harizmatične i krasi ih posebna energija. Romantični odnos sa Škorpijom predstavlja eksploziju strasti i inteligencije. Odiše seksipilom, ima moćno držanje i uvek zna šta želi.

Pleni svojom energijom sve oko sebe, sva svetla pozornice usmerena su na njih i uvek znaju kako da dođu do onoga što žele. Nežne su i romantične, ali nemaju svi privilegiju da upoznaju tu njihovu stranu. Njihova bezrezervna ljubav pripašće samo onoj osobi koja je to zaista i zaslužila.

Potreban im je neko kome će moći da se otvore i ko će postati deo njihove ličnosti, a pritom zadržati sopstveno „ja“. Kada pronađu ovakvu osobu, Škorpije postaju beskrajno srećne i samouvereno kreću u svetlu budućnost.

Strelac

Žena Strelac je mačka koja hoda sama i najviše od svega joj je stalo do slobode i nezavisnosti. Ona odgovara samo za sebe, svoje postupke i svoje potrebe.

Nije naročito sklona flertovanjima, pa joj je teško da se upusti u ozbiljnu vezu. Da bi osvojili njeno srce morate da prihvatite njen nagon za slobodom i morate da budete oslobođeni svake ljubomore i posesivnosti.

Ona obožava svoju slobodu, uživa u putovanjima, avanturama i promenama. Onaj koji uspe da se nosi sa svim ovim osobinama, shvatiće da pored sebe ima nešto najdragocenije na svetu.

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖