Ova 4 znaka jedini od 15. maja smeju da se opuste i dišu duboko, krvavi Mesec im ne može ništa

Pomračenja definitivno mogu biti pomalo zastrašujuća. Ali malo. Preživeli ste na desetine njih do sada, i to ćete i dalje činiti.

Pored toga, znak u koji pada pomračenje određuje koliko će na svaki horoskopski znak uticati ova moćna lunacija, a dobra stvar je što neki znakovi neće osetiti njene efekte kao drugi.

Dakle, ako ste promenljiv znak (Blizanci, Devica, Strelac ili Ribe), čestitamo, jer će na vas potpuno pomračenje Crvenog Meseca u maju 2022. najmanje uticati. (S obzirom na to da su ovo bili horoskopski znaci na koje su pomračenja najviše uticala 2020. i 2021. godine, stvari se zaista kreću.)

Odvijajući se u fiksnom vodenom znaku, potpuno pomračenje Meseca u znaku Škorpije 15. maja — koje počinje u 23:29. EDT 15. maja i završava se u 00:53 EDT 16. maja — podstaći će velike promene za svaki horoskopski znak koje se odnose na oslobađanje od kontrole i opsesija, ali će verovatno biti najneprijatnije za fiksne znake.

Promenljivi znaci, međutim, imaju Škorpiju u kadentnim kućama, čineći efekte ove lunacije malo manje uočljivim. Ovo pomračenje se prvenstveno odnosi na oslobađanje nečega što vas je sputavalo već neko vreme, ali vam je pružilo stabilnost; kao promenljivi znaci, nemate tendenciju da se toliko borite sa ovim.

Blizanci, Devica, Strelac i Ribe imaju tendenciju da prihvate promene mnogo više i lakše od drugih znakova, što znači da će ovaj Crveni Mesec za njih biti nešto manje izazovan.

Ako ste promenljiv znak, evo zašto vam potpuno pomračenje Meseca u maju 2022. neće biti tako velika stvar:

Blizanci

15. maja, pomračenje Meseca u znaku Škorpije će osvetliti vašu šestu kuću izolacije i povlačenja, podstičući vas da se malo opustite kada su u pitanju vaše svakodnevne navike i rutine.

Vi imate tendenciju da tražite mnogo stabilnosti i kontrole, ali sada je vreme da razmislite kako možete da promenite svoje navike. Bilo da se to odnosi na vaš posao ili kako se brinete o sebi, od vas će se tražiti da olabavite stisak kada nastupi pomračenje Meseca.

Sada je sjajno vreme da se odmorite i napunite baterije — pokušajte da ne uzimate na previše novih projekata ili zadataka sada.

Devica

Vaša treća kuća komunikacije i ideja biće podložna nekim krupnim dešavanjima 15. maja, kada se energija pomračenja pojavi.

Sada je vreme da razmislite koje ideje ili načini razmišljanja vas koče: da li postoji hobi koji ste prerasli ili način razmišljanja koji vam više ne odgovara? Ovo je savršeno vreme da to ostavite iza sebe.

Pomračenje vas traži da razmislite o tome da se otvorite novim idejama, načinima razmišljanja i mogućnostima.

Ovo pomračenje je savršeno vreme da razmislite o tome kako možete da se oslobodite svih navika i razmišljanja koje su vas sprečile da više otvorite um.

Strelac

15. maja, pomračenje Meseca u Škorpiji će istaći vašu 12. kuću povlačenja i izolacije, što će vas navesti da razmislite koje mentalne navike ćete možda morati da napustite tokom ovog vremena.

Skloni ste da bdite nad svojim mentalnim zdravljem i svr držite pod kontrolom, ali sada je vreme da olabavite stisak. Ovo obično bude oblast vašeg života u kojoj ste skloniji opsesiji koja nikada nije dobra, tako da je sada savršeno vreme da se oslobodite poriva da se hiper-fokusirate na svoj mentalni sklop.

Oslonite se više na to kako se sada osećate u svom fizičkom telu. Koje svakodnevne prakse možete da uključite u svoj život da biste pružili sebi više mira? Sada je pravo vreme da razmislite o tome.

Ribe

Kako pomračenje Meseca u Škorpiji osvetljava vašu devetu kuću sistema verovanja i duhovnosti 15. maja, od vas će se tražiti da razmislite o određenim ideologijama koje ćete možda morati da napustite, a koje ste potencijalno prerasli.

Vaša duhovna uverenja su vam neverovatno važna, kao vodenom znaku, i zbog toga će vam pomračenje verovatno ponuditi pozitivnije promene od bilo čega drugog.

Ovo je sjajan trenutak da razmislite o tome kako možete da se oslobodite potrebe za kontrolom oko onoga u šta verujete i da se više oslonite na pronalaženje zadovoljstva u učenju novih stvari.

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖