Pred ovim znacima je velika nepravda, jer oni se trude, a sreca ih nece!

Pred ovim znacima je velika nepravda jer pred njima su desavanja koja ce im samo tugu donijeti koju nisu zasluzili.

JARAC

Vi ste znak koji je uvijek cinio sve za svoju iskrenu srecu. Mnoga desavanja su iza vas, ali vi nikad niste prestali da se nadate svojoj sreci. Zelite da ostvarite sto vise jer vi ste neko ko je uvijek znao da se suoci sa problemima. Neko ste ko je uvijek zelio samo srecu u svom zivotu jer vi ste zodijak koji je uvijek bio veliki optimista. Uvijek ste se nadali svojoj sreci, jer vi ste znak koji zeli da bude samo sretan u svom zivotu. Ali pred vama su problemi za koje vi necete  biti odogovrni. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu na poslovnom polju koja ce vam jako tesko pasti.  Vi se uvijek samo posteno trudite da ostvarite svoje snove i planove, jer ste neko ko je uvijek na strani dobrote.

Uprkos svim problemima koji su pred vama, vi cete nastojati da ostanete dostojanstveni jer vi ste neko ko nece izgubiti kontrolu. Pred vama je velika nepravda jer poslovna sreca je vama sudjena, ali ona  kao da vam u inat okrece ledja. Nece vam biti lako jer vi ste se mnogo trudili i probleme koji su pred vama na poslovnom polju niste zasluzili. Vama je potrebna sreca i sreca ce pokucati na vasa vrata, ali natu srecu vi cete morati jos malo da sacekate. Ocekuju vas desavanja koja ce vam donijeti probleme, ali vi cete se truditi da ostvarite sve sto ste zeljeli. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer pred vama je sreca koja ce vam zeljeli. Tuga vlada, ali ne dugo jer  vi cete se za svoju srecu itekako izboriti.

VODOLIJA

Vi se borite kao malo ko drugi da vam sve krene na bolje, ali velika sreca vam nije mnogo naklonjena. Uprkos svemu vi nikad ne odustajete jer vi ste neko ko je uvijek zelio samo srecu u svom zivotu. Mnogo toga vam nije islo onako kako ste zeljeli, ali u svoju srecu nikada ne sumnjate. Doci ce do poslovnih promjena koje vam se nece dopasti, jer te promjene vam donose velike obaveze za koje necete biti dodatno placeni. Velila nepravda je pred vama koja ce vam donijeti samo tugu, ali vi cete biti jaki i vi cete uspjeti da se suocite sa problemima koji su pred vama. Vi ste jaka osoba koja nikad ne odustaje i koja ce nastojati da predje i ovu prepreku.

RIBA

Vas ocekuje velika nepravda, ali ne na poslovnom polju, vec u vasem privatnom zivotu. Mnogo vjerujete svom partneru, ali upravo ta osoba ce vas izdati.  nepravdu donijeti jer pred vama je raskid sa voljenom osobom. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti tugu, ali i promjene koje ce vam znaciti mnogo jer pred vama su desavanja koja vam samo tugu donose. To sto ce vam znaciti mnogo je zbog toga sto cete napokon shvatiti da ste voljeli porgesnu osobu.

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖