ŠTA znači ako sanjate jednu OSOBU: San koji nešto važno OTKRIVA – Podsvijest vam pokazuje kakav je vaš ODNOS…

Da li vam se događa da često sanjate istu osobu? Postoji nekoliko značenja ovog sna – a evo kako bi to moglo da utiče na vaš život:

Osoba ima veliki uticaj na vas: Jedan od mogućih razloga zašto stalno sanjate nekoga je taj što ta osoba ima veliki uticaj na vas.

Bez obzira šta vam se dešava u snovima, oni su uvijek odraz vaše podsvijesti. Osoba koja ima veliki uticaj na vas je i osoba koja je usidrena u vašoj podsvijesti.

Loše ste se postavili prema ovoj osobi: Možda ste prema nekome bili nepravedni, grubi, hladni, nepošteni.. Svjesno ili nesvjesno, možete se osjećati krivim zbog toga. To se takođe ogleda u činjenici da se osoba često pojavljuje u vašim snovima.

Nestabilan odnos: Bilo da je u pitanju partner, saradnik ili prijatelj – ako se neko često pojavljuje u vašim snovima, postoji šansa da ste nestabilni sa tom osobom ili imate neriješen odnos.

Snovi su samo pokazatelj da želite da riješite probleme koje imate sa ovom osobom – svesno ili nesvesno.

Oproštaj: Možda je bilo upravo suprotno i ova osoba je nekad bila nepravedna prema vama. San takođe može biti pokazatelj da ste voljni da oprostite nekome i nastavite sa svojim životom.

Svaki san je rezultat vaše podsvijesti. Obratite pažnju na ono što želi da vam saopšti – prenese ilina signale sudbine koje vam poručuje.

Sensa

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.