Stižu značajne promjene: ŠTA NAM 30. APRILA DONOSI POMRAČENJE SUNCA?

30. aprila 2022. stiže nam mlad Mjesec u znaku Bika i pomračenje Sunca, prvo u ovoj godini. Planeta Uran je vrlo aktivan i donosi iznenadne događaje koji služe kao svojevrsni poziv za buđenje. Sada je pravo vrijeme da krenemo naprijed na ljestvici duhovne evolucije…

Iako je ovo samo djelimično pomračenje Sunca, ono je vrlo moćno i otvora nam nevjerovatne nove prilike. Ukoliko ste o nečemu dugo razmišljali ili planirali započinjanje novog poslovnog poduhvata, sad je pravo vrijeme da krenete to da i realizujete.

Pomračenja imaju tendenciju da donesu sudbinske događaje koji nam pomažu da dođemo do slijedećeg poglavlja naše duhovne evolucije.

Ovi astro fenomeni nas mogu iznenaditi, ali zapamtite da nas uvijek stavljaju tamo gdje trebamo biti, čak i ako nam se čini da nije tako. Ovaj period samo ubrzava stvari koje će se neizbježno dogoditi.

Planeta Uran koja je dominantna u ovom periodu je vrlo aktivna. Uran je poznat po tome što donosi iznenađenja i događaje koji kao da se pojavljuju iz vedra neba. Njegova energija obećava neku vrstu radikalnog pomaka iz jednog stanja u drugo.

Uran ponekad može biti pomalo šokantan u načinu na koji djeluje, ali mu je cilj da promijeni život na bolje. Želi da nas oslobodi svega što nas sputava kako bismo mogli da nastavimo da idemo ka vrhu.

Jupiter i Venera takođe će biti u savršenom skladu dok traje pomračenje Sunca, a to će uticati i na naše finansije. Povoljan je trenutak za pokretanje novih poslova, unapređenje ili da zatražite povišicu ukoliko mislite da zaslužujete.

Osim toga, sklad Jupitera i Venere uticaće i na naše emocije, pa ćemo se u narednom periodi osjećati spokojnije i smirenije.

Svu svoju energiju usmjerite na postizanje uspjeha i ostavrivanje onoga o čemu dugo maštate. Ovaj astro period će vam pomoći da lakše dođete do vrha ili će vam, u krajnjem slučaju, pokazati da li je odluka koju ste donijeli dobra za vas.

Ovo pomračenje Sunca će na sve nas uticati pozitivno, ali s obzirom da se poklapa sa mladim Mjesecom u znaku Bika, upravo oni rođeni u tom znaku će osjetiti najveći uticaj. (Naj portal)

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.