Što naumi to i ostvari: KOJA JE NAJTVRDOGLAVIJA DAMA U ZODIJAKU?

Žena jarac je prije svega tvrdoglava. Ono sto naumi to mora da ostvari. Po prirodi je njezna, romantična i sanjalica, iako na prvi pogled izgleda strogo i hladno. Veoma je odgovorna i poštena osoba. Posvećena je svom poslu i uglavnom radi to što voli.

Pored ovih vrlina ima i jednu veoma dobru osobinu, a to je da voli da pomaže drugima i jako je sretnom čini kada nekom pomogne. Što se tiče ljubavi, tu je jako oprezna i procjenjiva. Ne vjeruje u bajke i priče već u djela. Teško ju je osvojiti ali kad je neko osvoji to, može se slobodno reći, potraje zauvijek.

Ne voli laži i prevare u vezi ili braku, i ne oprašta ih ma koliko voljela tu osobu ne prelazi preko toga. Vrijedna je i kad voli tada pripada samo toj osobi.

Žena jarac je kao majka jako njezna i osjecajna. Za svoju djecu se bori svim silama i cijelim srcem. Ženi jarcu je porodica na prvom mkestu.

Što se tiče zdravlja, žena Jarac najčešće obolijeva od aritmija i kostobolje. Žena jarac u slobodno vrijeme voli da provodi u šetnji sa voljenom osobom, voli mnogo da čita,da sluša muziku.
Kada voljena osoba nije pored nje svoje slobodno vrijeme provodi sa drugaricama u šetnji, šopingu i druženju. Vrlo rado voli da odgleda dobar film.

Žena Jarac voli da se oblači sportski. Ne zanimaju je pretjerano štikle i suknice. Takođe, ne voli ni pretjerano da se šminka. Žena Jarac se najljepse osjeca kad je prirodna. (Naj portal)

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.