Sudbinska SRODNA duša svakog horoskopskog znaka je…

Da li ste se ikada zapitali šta nas astrologija može naučiti o našim idealnim srodnim dušama? Pažljivo analizirajući svoj astrološki znak, možete steći bolje saznanje o tome sa kim ćete biti najkompatibilniji u ljubavi.

Ovan

Srodna duša Ovna: Samouverena osoba koja može da ga prati. Ovan je agresivno preduzimljiva osoba koja voli da živi brzim tempom. Nemaju vremena da ih sputavaju i potreban im je partner koji može da ih prati. Njihova idealna srodna duša je neko ko je samouveren, profitabilan i ne plaši se velikih rizika.

Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija

Bik

Srodna duša Bik: Odana i romantična osoba kojoj je centar sveta. Bik će ostati veran pravoj osobi do samog kraja. Međutim, potreban im je neko ko može da uzvrati tu uslugu i uzvrati da im pruži snažan osećaj posvećenosti. Njihova idealna srodna duša je neko kome se može verovati, ko je direktan i ko ne igra igrice jer, iskreno, Bik za to nema vremena. Oni takođe vole romantične momke koji mogu učiniti da se osećate kao da su jedina osoba na svetu!

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Devica i Ribe

Blizanci

Srodna duša Blizanaca: neko sa intelektom, smislom za humor i dovoljno drugačiji da stvari budu zanimljive. Blizanci mogu biti izbirljivi prema svom partneru, tako da se možete osećati posebno ako vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je neko ko je duhovit, pametan i zanimljiv. Pomaže ako se dovoljno razlikujete od Blizanaca da se pobrinete da stvari ponekad ne postanu dosadne i dosadne!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija

Rak

Rak vezan za dušu: inteligentna, brižna i senzualna duša sa empatičnim srcem. Rak ima veliko srce i puno ljubavi za dati… ali ako zaista želite da ih osvojite, morate biti u stanju da uzvratite. Potreban im je neko ko je dovoljno inteligentan da okupira njihov um, ali i dovoljno pažljiv da se osećaju posebnim i voljenim. Nemaju vremena za sebičnost, pa njihov idealni partner takođe mora biti brižan i empatičan.

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Bik, Ribe i Devica

Lav

Srodna duša Lav: neko ko je samouveren, misteriozan i ko je u stanju da održi uzbuđenje u vezi. Lava beznadežno privlače samouvereni, ali i tajanstveni ljudi. Žele nekoga ko je spreman za avanturu i ko se ne plaši da se eksponira, ali i nekoga ko je dovoljno intrigantan da ih drži u neizvesnosti i radosti šta će se dalje desiti!

Potencijali srodne duše: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.

Devica

Srodna duša: neko sofisticiran, kompleksan, ambiciozan i potpuno posvećen. Srodna duša Device je neko tako složen i sofisticiran kao luksuzno francusko vino. Međutim, i ta osoba treba da bude motivisana i ambiciozna, a ne neko ko samo leži po ceo dan i ne postiže apsolutno ništa. Više od svega Devici je potreban neko ko će biti posvećen vezi isto koliko i oni!

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Jarac, Rak i Bik…

Vaga

Srodna duša Vaga: neko ko izgleda dobro, pametan i samouveren. Vaga ima visoke standarde kada je u pitanju ljubav i neće se zadovoljiti slučajno odabranom osobom. Njihova srodna duša treba da ima tri kvalitete: dobar izgled, pametan i samouveren. Oni vole fizičku lepotu jer cene estetiku. Oni vole inteligenciju jer su pametni i spori umovi su im dosadni. Cene samopouzdanje jer vole nekoga ko zna šta hoće!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav

Škorpija

Srodna duša Škorpije: neko ko ih izaziva i hrani se njihovom strašću. Kada ste sa Škorpijom, njihova ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. Međutim, potreban im je neko ko može da ih izazove i da se hrani njihovom vatrom. Njihova idealna srodna duša je neko dubok i maštovit koji duboko razmišlja i oseća, ali ko ne mora nužno da otkrije sve svoje karte odjednom. Vole malo misterije i intrige i privlači ih duhovit humor!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Devica, Jarac i Rak

Strelac

Srodna duša Strelca: osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ne pokušava da ih promeni. Strelci cene svoju slobodu i nezavisnost i ne treba im neko previše posesivan da im visi oko vrata. Njihova idealna srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma. Ne vole beskrajna pravila i rutine niti im treba neko ko će pokušati da ih promeni ili popravi kao da su neki projekat. Njihova srodna duša biće neko ko može da ih izgradi i koga mogu povesti na put… a ne neko ko želi da im odseče krila!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga

Jarac

Srodna duša Jarca: elegantna i intrigantna duša sa stilom koji može da okupira njihov um i ostane veran do kraja. Jarac se ne plaši da bude izbirljiv kada su ljubavnici u pitanju, posebno kada je u pitanju potraga za nekim ko je materijal za „srodnu dušu“. Njihov idealan partner mora imati neku eleganciju i stil i biti ponosan na ono što jeste. Takođe bi trebalo da budu inteligentni i sposobni da ih zaokupe na dubok i smislen način. Ali pre svega treba da budu pouzdani i verni… Jarcu je potreban neko na koga može da računa!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Devica i Škorpija

Vodolija

Srodna duša Vodolije: Opuštena osoba koja voli zabavu i imas smisla za humor! Idealna srodna duša Vodolije će najverovatnije imati zabavnu i ekstrovertnu ličnost i mora biti raspoložena za povremenu avanturu, najčešće je neko ko se dobro snalazi u kuhinji. Strašno ih privlače i ljudi koji imaju uvrnut smisao za humor i koji su pronicljivi. Ako možete da ih nasmejete, možete ih naterati da rade skoro sve. Ako znate da kuvate, to je takođe veliki plus jer Vodolija voli da jede!

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac

Riba

Srodne duše Ribe: neko samouveren, kreativan i neko ko je na njihovoj talasnoj dužini. Ribe žive u svom svetu i nikada ne shvataju život previše ozbiljno ili bukvalno. Njihova idealna srodna duša je neko sa zdravom dozom samopouzdanja, divljim i kreativnim umom i sposobnošću nelinearnog razmišljanja. Najviše im je potreban neko sa kim mogu da se povežu i komuniciraju na dubok i smislen način.

Potencijalne srodne duše: Rak i Riba.

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖