SUMNJATE da se nešto ČUDNO dešava sa vašim partnerom? 9 SIGURNIH znakova da vas VARA!

Sumnjate da se nešto čudno dešava sa vašim partnerom?

 

Imate ružan osećaj u stomaku, koji vam signalizira da nešto nije u redu, ali nikako ne možete da otkrijete o čemu se radi. Saznajte koji su znakovi sigurni pokazatelji da vaš partner nije više samo vaš. Umesto da vreme provodi sa vama, vreme radije provodi s prijateljima, nema više nežnosti koje ste pre razmenjivali, odsutan je dok vodite ljubav – intuicija vam govori da ovo ima više veze s trećom osobom nego s nekom krizom.

 

 

Devet sigurnih znakova da vas partner vara su sledeći:

 

1. „Nisam više zaljubljen u tebe.“

Ovo je logično jedan od naočiglednijih znakova da vas vara. Vaš suprug ili dečko može da ima duboku i intimnu vezu sa vama, ali novootkrivena strast prema drugoj osobi može da nadvlada vašu vezu i natera vašeg partnera da uguši svoje prava osećanja. Vaš prevarantski suprug pati od inducirane amnezije. Naleti hormona i želja koju oseća u novoj ljubavnoj vezi mogu da iskrive njegov pogled na stvari.

 

 

2. „Mi smo samo prijatelji.“

Ovo je još jedna predvidljiva izjava koju će izustiti preljubnik. Ukoliko vaš suprug ili dečko počne sve više vremena da provodi sa svojom novom „prijateljicom“, onda tu postoji nešto više od običnog prijateljstva. Vaš partner možda oseća da ima više zajedničkog sa tom osobom, da ga ona bolje razume. Kakvi god bili razlozi za ovo blisko prijateljstvo, shvatite ovo kao znak upozorenja koji treba shvatiti krajnje ozbiljno.

 

 

3. Iznenadna potreba za privatnošću

Ukoliko stvari koje ste ranije otvoreno delili, iznenada postanu privatne, obratite pažnju, jer nešto se sigurno dešava. Vaš dragi je postavio posebnu privatnu šifru za kompjuter i uporno skriva račune od mobilnog telefona i kreditnih kartica. Ako pitate zašto se tako ponaša ili pokušate da dobijete informacije koje su pre bile poznate, reskirate da vas suprug ili dečko optuži za njuškanje ili kontrolisanje njegovog svakog koraka. Ovo je veliki razlog za sumnju.

 

 

4. „Treba mi malo prostora da razmislim o svojim osećanjima prema tebi.“

Ukoliko vas vaš voljeni vara sa drugom ženom, zahtevaće više prostora i vremena samo za sebe. Kao razlog će navesti konfuziju osećanja prema vama ili stres na poslu, što može biti znak da je posredi nešto drugo i da partner na sve načine pokušava da dobije više slobode.

 

5. Promena redovnih radnih navika

Zadržavanje na poslu do kasno uveče, odlazak na posao u neuobičajeno vreme ili trošenje više vremena na rad nego obično, mogu da budu simptomi preljubničkog ponašanja.

 

 

6. Provođenje mnogo vremena na kompjuteru

U današnje vreme, u svetu moderne tehnologije, osoba zaintererisovana za ljubavnu aferu ne mora ni da napušta sopstveni dom. Jednostavno korišćenje Internet čet soba, veb sajtova za onlajn ljubavne veze i tajne adrese uzrokovali su alarmantni porast u broju emocionalnih afera. Ako primetite da je vaš partner više onlajn nego inače, da redovno koristi čet sobe i posećuje sumnjive sajtove, vreme je da se zabrinete.

 

 

7. Misteriozni telefonski pozivi i dugi telefonski razgovori

Ljubavne afere se održavaju prvenstveno preko telefona, naročito mobilnog. Ako uhvatite supruga ili dečka kako iznenada završava telefonski razgovor, kada ulazite u sobu, ili kako stalno briše stare poruke i listu poziva i zauzima odbrambeni stav kada ga pitate nešto o tome, ne bi bilo loše da pregledate listu poziva koju uvek dobijete uz račun.

 

 

8. Čudno ponašanje

Vaš suprug ili dečko jednostavno nije tamo gde je rekao da će biti, a za dugo zadržavanje van kuće nema nikakvo objašnjenje. Novac se troši, a vi ne znate na šta tačno i pronalazite gomilu računa za stvari koje niste ni videli. Primetili ste da nedostaju određeni odevni predmeti vašeg dragog ili ste pronašli odeću koja ne pripada nijednom članu vaše porodice – sve to ukazuje na prevaru.

 

 

9. Vaši sopstveni strahovi i sumnje

Ako primetite da pokušavate da pronađete izgovore za čudno ponašanje vašeg dragog ili pokušavate da uverite samu sebe da vas nikada ne bi prevario, onda je vreme za uzbunu. Vaša intuicija je najčešće jedan od najboljih pokazatelja da nešto nije u redu. Ako sumnjate da vas partner vara, sprovedite malu istragu i zatim razgovarajte s njim o informacijama koje ste prikupili. Učinite to mirno i civilizovano. Zatražite od supruga ili dečka da bude iskren, ali se pripremite na laži. Tužna je činjenica da osobe koje se upuštaju u ljubavne afere postaju savršeni lažljivci, iako nikada ranije nisu izustili neku laž. Verujte svom unutrašnjem osećaju, ali obavezno nabavite i čvrste dokaze o prevari.

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖