Tu su da vam pruže podršku: KOJI ZNACI ZODIJAKA NIKADA NE ZNAJU IZDATI?

Dok će neki horoskopski znakovi jedva čekati da preuzmu kontrolu u razgovoru, mi vam u nastavku donosimo koji znakovi znaju najbolje da saslušaju, a i dijele korisne savjete.

Blizanci
Iako su najpričljiviji horoskopski znak, ipak će vam dati da dođete do riječi kad progovorite o svojim problemima. Zapravo, vrlo brzo ćete otkriti da brbljavci znaju da ćute kad im se povjeravate. Osim što će vas pažljivo saslušati, lako će se uživjeti u vašu ulogu. A budite sigurni da će vam dati pravi i objektivan savjet. Kad im predočite svoj problem, sagledaće ga racionalno i razmotriti s različitih gledišta, bez uplitanja emocija. Možda vam se neće svidjeti ono što ćete od njih čuti, ali poslušajte ih i slijedite njihove savjete.

Rak
Ako želite da se isplačete i izjadate, Rak će vam biti savršen sagovornik. Ovaj znak ima prirodnu potrebu da pruži bližnjima osjećaj sigurnosti i podršku. Emocionalno će vas pogurati kad vam je teško i saslušati vas bez upadanja u riječ. Vjerovatno će vam ponuditi hranu za utjehu, bar šolju vruće čokolade s rumom i keksom. Dajte mu do znanja koliko cijenite njegovo prijateljstvo i uzvratite istom mjerom ako zatraži vašu pomoć.

Djevica
Analitična Djevica savršen je majstor u rješavanju problema. Ali, ne očekujte od nje da će plakati s vama. Iako će saojsećati s vama, neće to pokazati. Daće sve od sebe da pronađe rješenje problema koji vas muči. Sve će proučiti, utvrditi koje vam prepreke stoje na putu i napraviti plan kako da dođete do cilja. Neće vas podržati u tome da sažalijevate sebe, već će vam pomoći da se trgnete i učinite nešto.

Vaga
Rođeni pregovarač, Vaga je kao stvorena za rješavanje problema u odnosima. Dobro će upamtiti svaki podatak koji joj kažete, ali vas neće podržati u njoj nerazumnom stavu samo zato što ste joj prijatelj. Neće vas osuđivati ako niste u pravu, nego će pokušati da vas nagovori da sagledate problem iz šire perspektive i primijenite rješenje koje će zadovoljiti sve uključene. (Naj portal)

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖