Znaci Zodijaka koji ne mogu da prestanu da varaju: GORE SU OD MUŠAKARACA

Ljudi varaju iz različitih razloga – nesretni su, traže novo iskustvo, iz želje za osvetom ili je varanje prosto u njihovoj prirodi. Da bismo se pripremili za stvarnu mogućnost da nam se to dogodi, važno je da prepoznamo znake upozorenja, a jedan od dobrih pokazatelja može biti i horoskopski znak.

Ovan
Osim ako nekim čudom partner uspije da isprati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona rijetko ostaje vjerna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvijek ima ljubavi za nekog sa strane.

S jedne strane ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a sa druge – svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strasno i živi svaki dan kao da joj je posljednji. To je ujedno i njen životni moto. Žena Ovan je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flertovanje i muvanje je ono u čemu je najbolja na svijetu. To joj dođe nešto kao hobi. Kad muškarac lako padne pred njom, ona ga jednostavno ostavi.

Blizanci
Njoj avantura dođe kao životni začin. Nevjerovatno je sa kojom lakoćom žena rođena u ovom znaku može da mijenja partnere, bez da se umori. Prije podne se prepušta divljim strastima sa misterioznim strancem, a popodne je toplo rame i utjeha svom mužu. I u svemu tome ona daje sebe… pa skoro potpuno.

Ona ima najmanje dva lica i dvije duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa!? Jedan za igru, drugi za nježnosti, treći da sa njim razgovara, četvrti da misli da ima najsmerniju ženu na svijetu… i tako redom. I svi sretni. Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac zaista ima i vjerovatno nikada ni neće saznati.
Profimedia

Ribe
Ova žena je prava robinja ljubavi. Muškarcu uvijek daje cijelo srce i svaki dio tijela. Kod nje nema zabranjenih zona, sve što je pred očima može da se proba. Međutim, srce je njeno prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako zna i potpuno da se ohladi. Tada već kraičkom oka mjerka drugu priliku i ka njemu opet hrli kao da joj je prvi put i kao da prije njega nikad nikog nije voljela.

Ona ne zna šta je to moral i ne razumije ograničenja koje joj društvo postavlja. Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj griješnosti. Sve njene veze i vezice uvijek su duboko strasne, komplikovane, ali i nevjerovatno iskrene. (Naj portal)

KORISNA ILI ZANIMLJIVA OBJAVA? PODIJELITE OBJAVU NA SVOM PROFILU (klikom na željenu društvenu mrežu). HVALA 💖